11/15/2011

Fender Yeni Akustik Modellerini Duyurdu

Fender'in bu konudaki basın bülteni şöyle...

FENDER YENİ AKUSTİK MODELLERİNİ SUNAR
Yeni modeller arasında ukuleleler, klasik gitarlar, bas gitarlar ve sınırlı sayıda üretilen Amerika üretimi gitarlar bulunmaktadır. 
Fender yepyeni ve sınırlı sayıda üretilen bu akustik enstrümanlarını sunmaktan dolayı gurur duyar. Dokuz farklı model arasından istediğini seçebilirsiniz. Akustik ailesine eklenen bu yeni üyeler hem şıklığı hem de inanılmaz sesleri çok uygun fiyata sizlere sunuyor.  
Yeni modellerimiz arasında ilk göze çarpan herhalde USA Select 1 serisidir. Bu gitarlar Fender’in 90’lardan sonra ABD’de ürettiği ilk akustik gitarlardır. Dünya çapında sadece 30 adet üretilecek bu gitar dreadnought kasa olarak hazırlanmış bir başyapıttır. Ladin üst gövde, flame maple arka ve yanlar, çok zarif altın aksamlar ve Fishman® Sonitone manyetik sistemi ile bu gitarlardan gözlerinizi ve ellerinizi alamayacaksınız. Bu sınırlı sayıda üretilmiş olan model size klasik ve dolgun bir ton sunacak. Böylesi kırk yılda bir karşınıza çıkar…  

Karşımızda başka bir ilk daha…T-BucketTM Bass. Bu gitar, her geçen gün popülerliği giderek artan Hot Rod Design serisine eklenen ilk akustik bas gitardır. Bu “grand-concert” gövdeli bas gitar çok güzel flame maple üst gövdeye ve klasik Fender üç ton “sunburst” (güneş yanığı) rengine, maun arka ve yanlara, parlak cilalı maun sapa, fildişi gövde ve sap filetolarına, Fishman® IsysTM III manyetik sistemi ve dahili akort cihazı ile aktif preamp’a sahiptir.  

Yenilikler arasında Fender’in zarif “concert” ve “soprano” ukuleleleri de bulunmaktadır. Ukulele Mino’Aka ve Ukulele U’Uku… Eşi benzeri olmayan güzelliğe sahip bu iki ukulele sizlere muazzam bir ses ve tasarım sunuyor. Bu ukuleleler ile kendinizi gerçekten Hawaii adalarına gitmiş gibi hissedeceksiniz. Ukulele Mino’Aka, “concert” gövde şekli, tamamı maun gövde ağacı, üç parçalı maun sap, 19 perdeli gül ağacı klavye, eskitilmiş gövde ve sap filetoları ile Telecaster kafa şekline sahiptir.  
Ukulele U’Uku soprano ise ukulele ailesinin en ufak üyesidir. Özellikleri arasında tamamı maun gövde, üç parçalı maun sap, 12 perdeli gül ağacı klavye, siyah gövde ve sap filetoları ile çok özel Fender kafa şekli bulunmaktadır.  
Bambaşka bir yeni model daha CN-240SCE Thinline,  hem elektro gitar çalanlar hem de klasik gitara yeni başlayacak olan gitaristler için mükemmel bir tercih olacaktır. Özellikleri arasında üst perdelere rahat ulaşmanızı sağlayacak “cutaway” (gövdenin altındaki oyuk), daha ince bir sap profili, masif sedir ağacı üst gövde, gül ağacı arka ve yanlar, parlak cilalı 18 perdeli maun sap ve Fishman® IsysTM III manyetik sistemi ile aktif preamp ve dahili akort cihazı sayılabilir. 

Daha fazla bilgi ve size en yakın bayimizi bulmak için www.tune-l.com veya www.fender.com sitelerine bakabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar