12/23/2011

Yerli G3 : Gitarizma



Olayın özünü Cem Köksal, kendi websitesinden vermiş, fazla söze hacet yok ;)

Hayırlı olmasını temenni ediyorum...


GİTARİZMA
Sonunda üç gitar projesi!! Yıllardır konuşa konuşa bir türlü gerçekleştiremediğimiz G3 benzeri bir projeyi sonunda hayata geçiriyouz. Gür Akad ve Serdar Öztop'la beraber ilk kadroyu oluşturduk. Konser tarihleri için tıklayınız!! Zaman içinde farklı kadrolarla bir çok konser vermeyi düşünüyoruz. Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler.  :)
Bu da basın bülteni ve Facebook sayfası; 
           www.facebook.com/pages/GiTARiZMA/277661325617719

"Ülkemizin yetiştirdiği en iyi gitaristler aynı sahneyi paylaşıyor.
Hard Rock veteranları ALPAY ŞALT, ÇAĞATAY ATEŞ, BÜLENT GÜVEN ve Türk rock sahnesinin şahsına münhasır gitaristleri GÜR AKAD, CEM KÖKSAL, GİTARİZMA olarak adlandırdıkları bir proje grubu kapsamında buluştular. Süper beşli farklı konserlerde farklı konuk gitaristler ile sahne alacak. Proje’nin temelleri 2005 yılında atılmış olmasına rağmen uygulaması 2012 yılında başlayacak. GİTARİZMA , yurtdışında AL DI MEOLA ve JOE SATRIANI gibi isimler tarafından denenmiş ve beğeni toplamış 3 süper gitarist gösterisinin Türk versiyonu sayılabilir, ancak farkı, gitaristlere tek bir grubun eşlik etmesi. Konserlerde farklı konuk gitaristlerle karşılaşmanız sürpriz olmasın! Projeye sıcak bakan ve zaman içerisinde sahnede olması muhtemel gitaristler arasında CENK EROĞLU, METİN TÜRKCAN gibi isimler sayılabilir.
İlk iki konserinde Serdar Öztop ile sahne alacak grubun konser tarihlerinden haberdar olmak için facebook sayfasını takip edebilirsiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar