10/08/2012

Sound Ekim 2012 sayısında Gitarizm


Epey bir aradan sonra hepinize merhaba.


Çeşitli teknik sorunlar sebebiyle uzun süredir yaz(a)mıyordum. Bu ay, o sorunları geride bırakamamış olsak da, en azından öteledik ve girizgâhımla sizlerleyim.

Sound Dergisi Gitarizm Köşesi olarak sonbahar/kış koleksiyonumuzun çok sıkı olduğunu duyurarak başlayayım öncelikle. Bomba inceleme yazıları zaten standart opsiyon, onlar aynen devam edecek. Onların haricinde epeydir “özel röportajlar” konusunda pasif kalmıştım, gelecek aydan itibaren o konuda da doyurucu ve detaylı, bolca bilgi içeren, güzel örnekleri de sizlerle olacak efendim. Şimdiden işlerinde usta bizden bazı lütiyelerle ve Amerika’dan çok önemli bir butik gitar yapımcısı ile röportajlar gerçekleştirdik. Dahası da yolda... Umuyorum sizlere de keyif verir, bilgilendirici olur.

Az sonraki satırlarda çok sevmiş olduğum bir Stratı sizlerle tanıştıracağım. Fender Road Worn Player Stratocaster. Sade, yıpranmış görünen ama ateşli bir Meksikalı. Faydalı olmasını umarım...


Bu geçtiğimiz birkaç ay içinde bana desteğini esirgemeyen Salih Vezneli (sayesinde harika bir Telem oldu), daimi dostum Ufuk Biçer, Tune-L Müzik’in şövalyeleri Ali Sungurlu ve Faruk Kavi, zor zamanların arkadaşı, ülküdaşım Fatih Yılmaz, Pluton Müzik’in cengâveri Olay Andaç, galiba gitar hocam olacak Sezen Kutlu, tüm Hantug CG ekibi, güzel muhabbetini esirgemeyen Erhan Suludere, Steve Kozak, Gitarpedal’daki tüm güzel dostlar, Tuğçe Nergis, TTS Pickups’dan Sean Davidson, her türlü nazımı çeken Sound çalışanları Cem, Aydilge ve Pınar, son olarak, ama en son olarak değil, Ayşenur Ulupınar’a ve aileme teşekkürlerimi sunarım. Siz olmasanız bir şeyler eksik olurdu.

Türk Gitar Alemine Bir Katkımız Olduysa Affola!

Gitarizm’e, ayrıca http://gitarizm-tr.blogspot.com, www.facebook.com/nienturi adreslerinden de ulaşabilirsiniz.





Barış Ş.                                                                                                                                16.09.2012      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar