7/06/2012

SOUND Temmuz sayısında Gitarizm


GİTARİZM – Temmuz 2012


Yazın sıcaklarına maruz kalan ton fetişistlerine merhabalar.

Geçtiğimiz ay harika bir ODTÜ tecrübesi yaşadık Fatih Yılmaz’la ve Devrim Gitarlarına hep beraber şahitlik ettik (Bu seminer hakkında daha fazla görsel için lütfen tıklayın). Türkiye’nin elektrikli enstruman üreticiliğinin parlak geleceği olarak nitelendirdiğim Nova Custom Gitarları ve Hantug Custom Gitarları ile tanıştık, gurur duyduk. Cidden göz yaşartıcı bir deneyimdi. Akşamında Fatih ve beni Hantug’un üretim tesislerini gezdirdiler ve cidden çok etkilendiğimi belirteyim. Onların üretimi Titania model gitarın derinlemesine detaylı incelemesi de ilk kez ve sadece SOUND Dergisi Gitarizm Köşesinde.


Ankara'dan Türkiye'nin gitar pazarına yepyeni bir soluk; Hantug Gitarları ve Titania


ODTÜ'de çok başarılı ve keyifli bir seminer verdik

Ayrıca EVH Wolfgang Special incelemesi de yine bu ay okuyabileceğiniz bir diğer inceleme.



Bu ay teşekkür listemin başrolünde Ertuğrul Yılmaz ve ekibi, Metin Dikkaş, Gökhan Göktaş, Onur Karayel, Yusuf Baş, Hakan Akkaya var. Türkiye’de böylesi bir Don Kişot’luğa cesurca giriştikleri için. Ayrıca Ankara’da beni yalnız bırakmadıkları için Fatih Yılmaz ve Volkan Özdemir’e, Türkiye’nin en iyi genç gitaristlerinden Şinasi Celayiroğlu’na, Türkiye’nin dahi müzik yazılımcısı Bülent Bıyıkoğlu’na, Hasan Tahsin Dağlı’ya, faaliyeti düzenleyen Batu başta olmak üzere tüm ODTÜ MT ekibine, Ankara Gitarpedal cengaverlerine (Çağdaş, Cihan, Çağrı), EVH’ı deneyebilmemdeki katkıları için Tune-L’den Ali Sungurlu ve Faruk Kavi’ye, GJ2 ve Carl Martingüzelliği için Pluton Müzik’ten Olay Andaç’a, Serkan Gülal ve Gürkan Ildaş’a, Gerard Melancon ve Seymour Duncan’dan Scott Olson’a teşekkürü bir borç bilirim.

Gitarizm’e, www.facebook.com/nienturi adreslerinden de ulaşabilirsiniz.

NOT: Seminerde kısa bir kesit ;) Devrim Gitarları hakkında konuşurken...  



Barış Ş.                                                                                                                                14.06.2012                                         

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar