11/26/2012

Gitarizm'den Andy Timmons Konserine Davetiye

Gitarizm'den herkese merhabalar.

Gitarizm köşesi olarak iki şanslı okurumuza bir sürprizimiz olacak ve Andy Timmons Konserini Gitarizm’in konuğu olarak izleyebilecek.






Yapmanız gereken şey ise son derece basit;
 www.facebook.com/gitarizmtr adresine gidip, Gitarizm Sayfasını beğenmek ve sonrasında “Andy Timmons İstanbul’da” başlıklı bir e-postaya adınız-soyadınız ve telefon numaranızı da ekleyerek (nienturi (at) gmail.com adresine) göndermek, zira talihliler www.facebook.com/gitarizmtr sayfasını beğenmiş olanlar arasından seçilecek. 


Son katılım tarihi 7 Aralık Cuma 2012, Saat 24:00


Etkinlik için fb sayfası ve ayrıntılar için;



BİLET SATIŞ NOKTALARI:
Hammer Müzik/Kadıköy
Pera Musical/Tünel
Pera Musical/Kadıköy
Stage Müzik/Kadıköy
TNT Müzik/Kadıköy
Pena Müzik/Beşiktaş
Mephisto Kitabevi/Beyoğlu


----------------


Olağanüstü enstrüman hakimiyeti, ton, kontrol ve katışıksız güzellikteki yeteneği ile yaşayan en iyi gitaristlerden olan Andy Timmons, grubu Andy Timmons Band ile vereceği konser ve çok özel masterclass buluşması ile birlikte ilk kez Türkiye'de!


Milyonu aşkın satış rakamlarına sahip grubu Danger Danger'ın Kiss ve Alice Cooper başta olmak üzere çıktığı turnelerde tüm dünyada konserler veren Andy Timmons grubun dağıldığı 1993 tarihinden beri devam ettiği solo kariyerinde yayınladığı albümlerle başarısını perçinledi ve dünyanın en önde gelen gitaristlerinden biri oldu. Tarzının en iyi örneklerinden olan 1994 ve 1997 tarihli "Ear X-Tacy"ve "Ear X-Tacy 2", onun devamında gelen ve Steve Vai'e ait plak şirketi Favoured Nations'dan çıkan albümleriyle eleştirmenlerce "inanılmaz" olarak nitelendi. Geçtiğimiz yıl yayınlanan "Andy Timmons Band Plays Sgt. Pepper" ise Beatles'ın 1967 tarihli albümünün dünyaca ünlü gitaristin dokunuşuyla tekrar hayat bulan çok özel bir uyarlaması.


Efsane gitarist 2012 Avrupa turnesinde kapsamında 9 Aralık 2012 tarihinde Roxy'de vereceği konserle İstanbullu müzikseverlerle ilk kez buluşacak.


Konuk sanatçı: Mehmet Hakan Özhendekçi
Yaşadığı toprakların kültürünü ve müziğini hazmetmiş ve bunu kendine özgü tarzı ile gitar çalışına yansıtmayı başarmış olan Mehmet Hakan Özhendekci'nin yirmi yıllık macerasının seyirciyle ilk buluşması olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar