12/09/2015

Zuhal Müzik UniQ Gezisi


Çok uzun zamandır İstanbul'a gidemiyordum. İş güç, hayat gailesi, malum... Zuhal Müziğin açmış olduğu yeni mağazanın methini sevgili dostum Ali Sungurlu'dan epeydir de duyuyordum. Daha açılmasından çok önce bile büyük bir heyecanla anlatıyordu ancak ben sadece klavye veya ahizeden katılabiliyordum onun bu heyecanına. Geçen hafta ise makus talihimi kırarak Ali'nin davetine icabet edebildim. Peki neyle karşılaştım? Belki de Türkiye'nin en iyi gitar ağırlıklı müzik mağazası. Her şeyden önce kocaman bir yer. Öyle 5 tane gitar görmek için 3 metrekarelik bir alana sıkışmak zorunda kalmadan, medeni bir şekilde, envai çeşit enstrumanı görmek, denemek, tatmak mümkün.

Çalışanlar oldukça güleryüzlü ve misafirperver. Gerçi bunda Ali'nin de bir etkisi olabilir, bir ara çeteden birilerini gönderip bir test etsek mi acaba :) :) Neyse, işin en güzel taraflarından birisi de şu ki bu mağazada booool booollllll gitar var dostlar. En alt modellerden rüyaları süsleyecek (belki biraz da pahası sebebiyle) en üst modellere kadar. Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum o yüzden doğrudan fotoğraflara geçiyorum;

Bu arada her şey ama her şey için dostum Ali Sungurlu'ya ÇOK teşekkür ederim.







Ve bu da bükümlü akçaağaç israfı piyano :)










































2 yorum:

  1. Görseller harika, paylaşım için çok teşekkürler. Ayrıca gitarla ilgili http://gitarkursuizmir.net/elektro-gitar-satin-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler/ makalemizi de incelemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Gitar görselleri gerçekten hayranlık uyandıracak derece de güzel. Çok teşekkürler, güzel paylaşım. Gitar Kursu İzmir

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar