12/06/2011

Gitarizm & Hacettepe Ünv. Elektrogitar Günleri

Herkese Merhabalar,


Hacettepe Ünv. Alternatif Müzik Topluluğu'nun "1.Elektrogitar Günleri" başlıklı etkinliği ile bir kez daha Ankaralı gitaristlerin ve gitara gönül vermiş insanların huzurunda olabilmenin gururunu ve zevkini yaşayacağım.  Ayrıntılar afişte mevcut ancak bir kez de burada yazalım;

Tarih: 17 Aralık 2011 Cumartesi
Saat:  13:00 Başlangıç
Mekan: Telwe Performance Hall

Telwe Performance Hall'da gerçekleşecek olan bu aktivitede 3 oturum olacak ve Mehmet Barlo, bendeniz ve Alen Emre Balkan (Özgür Çalı desteği ile) sözlü, icralı muhabbetlerde bulunacak. Akabinde ise Telwe'den aktivite sponsoru olan Retro Stüdyolarına geçeceğiz ve orada diğer olayımız başlayacak. I.Ulusal GitarPedal Toplaşması.

Burada tek taşla iki kuş vuracağız; öncelikle hem sizler, hem de bizler yanımızda bazı kıymetli "ekipmanlar" getireceğiz. Bunları sağlıklı bir şekilde deneyebilme için süper bir ortam olacak. Stüdyoda 2-4 kişi filan ekipman denerken, diğerlerimiz salon kısmında muhabbet edebileceğiz. Diğer bir avantaj ise ne muhabbetin bölünmesi gibi bir şey olacak, ne de alet edevat deneyecekler başlarında bekleyen 15-20 kişinin stresini yaşayacak.

Bu işin verimli olması ve tam anlamıyla başarıya ulaşması için ise desteğiniz şart. Aktivite cumartesi ve öğlen. Eğer fırsatınız var ise gitarınız ve/veya amfiniz orada olabilirseniz ne mutlu. 

Kendi adıma "bazı" özel gitarları getir(t)eceğim ve burada olmayan bazılarının da orada olmasını sağlayacağım bir aksilik olmazsa

Konuşma yapacağım konu : Elektrogitar Modifikasyonları 2.0
ü      Ton Kavramı ve bağlı olduğu Parametreler
ü      Modifikasyon Kavramı
ü      Strat, Les Paul ve Superstratlar için Modifikasyon Önerileri
ü      Elektrogitar Manyetikleri ve Yaygın Manyetik Türleri
ü      Sık Rastlanan Hatalar, Yanlış  Bilinenler...
ü      Soru-Cevap




Ayrıca; Söyleşi sonunda Alen Geere'den hediye yağmuru gelecek, haberiniz olsun. Çekilişe ve o güne özel fırsatlar için bizimle olmanız kafi ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar